Onze diensten

DUO

Onze diensten


Naast het reguliere binnen- en buitenschilderwerk bieden wij u een totaalpakket aan afwerkingstechnieken. Heeft u toch vragen of staat het niet specifiek vermeld, neem dan gerust contact met ons op en leg uw vraag voor. We kunnen in overleg met u een passend aanbod doen. Voor woningen ouder dan 2 jaar geldt het lage BTW tarief van 9%.


Buitenschilderwerk: Goed schilderwerk is het visitekaartje van uw huis. Daarnaast staat kwalitatief goed schilderwerk voor bescherming en ontzorging. Wij maken daarom alleen gebruik van de beste producten.

Goed schilderwerk is een kwestie van technisch vakmansschap.


Binnenschilderwerk: Mooi binnenschilderwerk wil zeggen; Een strakke afwerking met gepaste kleuren in een stijlvol geheel. Wij maken met u gedetailleerde afspraken over de werkwijze. Het is voor u belangrijk om te weten hoe wij het werk uitvoeren, met name in een bewoonde situatie.


Verfspuiten: Wij beschikken over geavanceerde apparatuur om latexverf maar ook lakverf te verspuiten in een binnen situatie. Wij kunnen wanden en plafonds maar ook deuren, kozijnen en radiatoren hoogglans spuiten.


Behangwerkzaamheden: Glasweefsel en vliesbehang.


decoratieve wandafwerking: o.a krijtverf, kalkverf, maar ook andere technieken behoren tot de mogelijkheden.


Houtrot herstel: Reparatie en/of deelvervanging.


Kleine timmerwerkzaamheden: Bijvoorbeeld het vervangen van een raam of een boeiboord.


Glas plaatsen: Vervangen van kapotte ruiten maar ook glasrenovatie, van enkelglas naar HR++ isolatieglas.